Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balik, kokoreç

Balik Kokoreç

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balik Kokoreç



Yagsiz ve kuru baliklar için bir tarif önerim olacak Özellikle iri uskumru, kolyoz, istavrit ile tavsiye etmekle birlikte levrek ve çupra ile de denedim ve harika sonuç aldim

Ilk olarak baliklarimizi ortadan fleto çikartiyoruz Yagsiz kizgin bir tavayi margarin ile az bi islatip baliklarimizi arkali önlü pembelestiriyoruz Pismis ile pismemis arasi olan baliklarimizi tavadan alip kagit havlu üzerine dinlenmeye birakiyoruz

1 adet etli az sulu domates, 1 adet biberi ufak ufak dogruyoruz Içine bir tutam kimyon , bol kekik, kirmizi pul biber, tuz ve bir çorba kasigi zeytinyagi ilave ederek tavada kavuruyoruz Malzememiz suyunu çekerken dinlenen baliklarimizin kilçiklarini temizleyip minik minik küp halinde dogruyoruz

ve tavaya ekliyoruz Tavaya eklemeden malzemenin suyunu çekmis olmasi mühimdir

Tüm karisimi birlikte harmanlayip kavurduktan sonra balik kokoreçimiz hazir

Bu tarif illaki yarim ekmek arasi yenmelidir Tabak çatal kullanmayiniz, kullananlari uyariniz

Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.