![]() |
Az Önce Yaptım Süper Oldu... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Az Önce Yaptım Süper Oldu...Az önce denedim kendi tarifimi harika oldu ![]() Yemeğin adı: Süper Hamsi Malzemeler: 1 kilo hamsi, alabildğince kırmızı biber, tuz ve karabiber, 2 çay kaşığı mayonez, 4 çay kaşığı sarımsak suyu Yapılışı: Hamsiler güzelce temizlenir ve ilk önce sarımsak suyu çok çok az sıvı yağ ile balıkların üzerine boca edilir ![]() ![]() ![]() ![]() Yenilişi:Kızaran balıklarımız ister limonlayıp ister limonsuz kılçıklarıyla mideye indiririz ![]() Herkese, öncelikle bana afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Az Önce Yaptım Süper Oldu...İstanbuldan Az önce denedim kendi tarifimi harika oldu ![]() Yemeğin adı: Süper Hamsi Malzemeler: 1 kilo hamsi, alabildğince kırmızı biber, tuz ve karabiber, 2 çay kaşığı mayonez, 4 çay kaşığı sarımsak suyu Yapılışı: Hamsiler güzelce temizlenir ve ilk önce sarımsak suyu çok çok az sıvı yağ ile balıkların üzerine boca edilir ![]() ![]() ![]() ![]() Yenilişi:Kızaran balıklarımız ister limonlayıp ister limonsuz kılçıklarıyla mideye indiririz ![]() Herkese, öncelikle bana afiyet olsun ![]() Eline sağlık İbrahim, afiyet olsun kardeşim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Az Önce Yaptım Süper Oldu...İstanbuldan Az önce denedim kendi tarifimi harika oldu ![]() Yemeğin adı: Süper Hamsi Malzemeler: 1 kilo hamsi, alabildğince kırmızı biber, tuz ve karabiber, 2 çay kaşığı mayonez, 4 çay kaşığı sarımsak suyu Yapılışı: Hamsiler güzelce temizlenir ve ilk önce sarımsak suyu çok çok az sıvı yağ ile balıkların üzerine boca edilir ![]() ![]() ![]() ![]() Yenilişi:Kızaran balıklarımız ister limonlayıp ister limonsuz kılçıklarıyla mideye indiririz ![]() Herkese, öncelikle bana afiyet olsun ![]() Bilerekmi yapıyorsunuz bilmiyorumki bugün hafta sonu balık yeme günü herkesin sanırım Şaka bir yana, Eline sağlık sevgili İbrahim sarımsak'ı ilk defa duygum hamside, ilk fırsatta deneyeceğim bunu |
![]() |
![]() |
|