![]() |
Az Önce Yaptım Süper Oldu...
Az önce denedim kendi tarifimi harika oldu.
Yemeğin adı: Süper Hamsi Malzemeler: 1 kilo hamsi, alabildğince kırmızı biber, tuz ve karabiber, 2 çay kaşığı mayonez, 4 çay kaşığı sarımsak suyu Yapılışı: Hamsiler güzelce temizlenir ve ilk önce sarımsak suyu çok çok az sıvı yağ ile balıkların üzerine boca edilir. Daha sonra tuzunu, karabiberini, kırmızı biberini koyarız. mayonezide karıştırdıktan sonra güzel bir karıştırma ile üzerine bir poşet geçirerek buzdolabına koyarız. Yaklaşık 6 saat sonra balıklarımızı una batırdıktan sonra tavada kızdırdığımız yağın içine bırakırız. Yenilişi:Kızaran balıklarımız ister limonlayıp ister limonsuz kılçıklarıyla mideye indiririz. Herkese, öncelikle bana afiyet olsun. |
Az Önce Yaptım Süper Oldu...
İstanbuldan Az önce denedim kendi tarifimi harika oldu. Yemeğin adı: Süper Hamsi Malzemeler: 1 kilo hamsi, alabildğince kırmızı biber, tuz ve karabiber, 2 çay kaşığı mayonez, 4 çay kaşığı sarımsak suyu Yapılışı: Hamsiler güzelce temizlenir ve ilk önce sarımsak suyu çok çok az sıvı yağ ile balıkların üzerine boca edilir. Daha sonra tuzunu, karabiberini, kırmızı biberini koyarız. mayonezide karıştırdıktan sonra güzel bir karıştırma ile üzerine bir poşet geçirerek buzdolabına koyarız. Yaklaşık 6 saat sonra balıklarımızı una batırdıktan sonra tavada kızdırdığımız yağın içine bırakırız. Yenilişi:Kızaran balıklarımız ister limonlayıp ister limonsuz kılçıklarıyla mideye indiririz. Herkese, öncelikle bana afiyet olsun. Eline sağlık İbrahim, afiyet olsun kardeşim |
Az Önce Yaptım Süper Oldu...
İstanbuldan Az önce denedim kendi tarifimi harika oldu. Yemeğin adı: Süper Hamsi Malzemeler: 1 kilo hamsi, alabildğince kırmızı biber, tuz ve karabiber, 2 çay kaşığı mayonez, 4 çay kaşığı sarımsak suyu Yapılışı: Hamsiler güzelce temizlenir ve ilk önce sarımsak suyu çok çok az sıvı yağ ile balıkların üzerine boca edilir. Daha sonra tuzunu, karabiberini, kırmızı biberini koyarız. mayonezide karıştırdıktan sonra güzel bir karıştırma ile üzerine bir poşet geçirerek buzdolabına koyarız. Yaklaşık 6 saat sonra balıklarımızı una batırdıktan sonra tavada kızdırdığımız yağın içine bırakırız. Yenilişi:Kızaran balıklarımız ister limonlayıp ister limonsuz kılçıklarıyla mideye indiririz. Herkese, öncelikle bana afiyet olsun. Bilerekmi yapıyorsunuz bilmiyorumki bugün hafta sonu balık yeme günü herkesin sanırım Şaka bir yana, Eline sağlık sevgili İbrahim sarımsak'ı ilk defa duygum hamside, ilk fırsatta deneyeceğim bunu |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.