![]() |
Vazgeçtim .... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Vazgeçtim ....En umarsız anlarda çıktım yola ![]() ![]() ![]() ![]() Bana acı veren,beni hüzünlere boğan,beni en köhne hastahanelerin en soğuk morglarına terketmiş bu şehre veda bile etmedim ben! Leş kokan her köşesi,beni binlerce kez yalnızlığa sürükledi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir asır önce doğmuştu son güneş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün insanlar kapatmıştı gözlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdim bu şehri,şehrin ışıkları yine yanmadı ![]() ![]() Vazgeçtim hayat senden ve sana ait herşeydenl!!
Sen güneşini hapsetmişsin karanlıklara ![]() ![]() Denizlerini kurutmuş senin insanlar ![]() ![]() Islak kanlar dökülmez olmuş yollara,bunun bile amacı savaşmış!! hayat, Vazgeçtim senden!!vazgeçtim senden hayat vazgeçtim,vazgeçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Vazgeçtim .... |
![]() |
![]() |
#2 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Vazgeçtim ....Bu şehirden ve o şehirden, ve bu iki şehri bağlayan bütün şehirlerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Vazgeçtim ....Ben teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Vazgeçtim ....Acı dolu sözler hep gülgüzeli çok karamsar bi yazı bence paylaşım için sağol
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Vazgeçtim ....Teşekkürler gözyaşı okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |