Vazgeçtim .... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Vazgeçtim ....En umarsız anlarda çıktım yola ![]() Arkama bile bakmadan uzaklaştım bu şehirden![]() Bana acı veren,beni hüzünlere boğan,beni en köhne hastahanelerin en soğuk morglarına terketmiş bu şehre veda bile etmedim ben! Leş kokan her köşesi,beni binlerce kez yalnızlığa sürükledi ![]() Batıp çıktım karanlıklara![]() Bir asır önce doğmuştu son güneş ![]() Ben yetişemedim![]() ![]() Bir daha hiç göremedim güneşle denizi bir arada![]() Sonra unuttum bunları![]() Unutturdu bu şehir![]() Bütün insanlar kapatmıştı gözlerini ![]() Söndürmüştü ışıklarını bu şehir diğerleri parlasın diye![]() Karanlığa doğdum kimsenin haberi yoktu Karanlığı yardım geçtim aydınlığa,kimsenin ruhu duymadı![]() Çırpındım kurtulmak için,kimsenin umrunda olmadı![]() Sevdim bu şehri,şehrin ışıkları yine yanmadı ![]() Vazgeçtim hayat senden ve sana ait herşeydenl!!
Sen güneşini hapsetmişsin karanlıklara ![]() Vazgeçtim senden! Denizlerini kurutmuş senin insanlar ![]() Islak kanlar dökülmez olmuş yollara,bunun bile amacı savaşmış!! hayat, Vazgeçtim senden!!vazgeçtim senden hayat vazgeçtim,vazgeçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
|
|
Cevap : Vazgeçtim .... |
|
|
#2 |
|
kutlubyr
|
Cevap : Vazgeçtim ....Bu şehirden ve o şehirden, ve bu iki şehri bağlayan bütün şehirlerden ![]() ![]() vazgeçtim Teşekkürler gülgüzeli
|
|
Cevap : Vazgeçtim .... |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Vazgeçtim ....Ben teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için
|
|
Cevap : Vazgeçtim .... |
|
|
#4 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Vazgeçtim ....Acı dolu sözler hep gülgüzeli çok karamsar bi yazı bence paylaşım için sağol
__________________
|
|
Cevap : Vazgeçtim .... |
|
|
#5 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Vazgeçtim ....Teşekkürler gözyaşı okuyan gözlerine sağlık
|
|
Cevap : Vazgeçtim .... |
|
|
#6 | |
|
hayalet
|
Cevap : Vazgeçtim ....Alıntı:
emeğine sağlık gülgüzeli ![]() çok güzeldi
__________________
BiR BeN VaR Ki BeNiM İçiMDe; BeNDeN öTe,BeNDeN ZiyADe
![]() ![]() |
|
|
|
|