ben ısırgan otununun kavurmasını böreğini hiç sevmem ama çok faydalı bir besin bazı hastalıklarda özellikle tarifim şöyle ıspanak, ısırgan otu , kuru soğan, maydonozu yıkayıp doğruyorsunuz ince ince, derin bir kaba alıyorsunuz malzemeye göre iki yumurta bir çay bardağı kadar un, tuz göz kararı koyuyorsunuz tavaya yağ koyup karışımı döküyorsunuz yanlız çok kalın olmasın içi pişmez iki santim kadar olabilir spatulayla bakıyorsunuz altı pişince çevirip diğer tarafını çeviriyorsunuz servis tabağına alıp isteğe bağlı olarak yoğurtla servis yapıyorsunuz hatta benim gibi mutfakta dayanamayıp atıştırıyorsunuz) ısırgan otunu yiyemeyenler için veya farklı bir lezzet arayanlar için ayrıca misafirlere de ikram olabilir ben gittiğim bir yerde öğrenmiştim
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.