![]() |
Bak Yine Aynı Şarkıyı Dinliyoruz!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bak Yine Aynı Şarkıyı Dinliyoruz!..![]() Bak yine aynı şarkıyı dinliyoruz… Hayat öyle acımasızmış ki bir kez daha anlıyorum ![]() Sözleri içimi kemiriyor ![]() ![]() Geçenlerde bir arkadaşına seni sordum, bana lütfen sorma dedi ![]() tembihlemişsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir niyetim yoktu ![]() ![]() Ben asla saygısızlık etmedim… Neyse aynı konulara girmeyeceğim ![]() istiyorsan, seviyemi koymasını da bilirim ![]() Senin sorduklarında aynısını söyleyecekler ![]() ![]() O şehirde kar yağmış üşümüşsündür… Yüreğin, kalbin de üşümüştür ![]() sevgi diye yaşamıyorsun… Ben halen o yollara bakabiliyorum ![]() havasını içime çekebiliyorum ![]() ![]() buradan nasıl bakılıyor senin tarafına, yine burayı bilmediğin için oradan nasıl bakıldığını da bilmiyorsun ![]() oluyorum ![]() ne hava soğuk, ne de sıcak ![]() ![]() ![]() Ben yaşıyorum yaşadığımız günlerin güzelliğini tekrardan… Rüyalarım bu sefer karmakarışık ![]() ![]() günün ay dönümlerini kutlayacağım ![]() ![]() ait değil tabi ki, bir nefes gibidir ![]() almak zorundasın ![]() ![]() Şimdi son sözlerimi yazıyorum… Belki yolda karşılaştığımızda iki yabancı gibi geçip
gideceğiz ![]() seni hep tanıyacağım ![]() ![]() içimden bir şeyler kopup oracıkta parçalanacak ![]() huzurlu bir yaşam ve hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum ![]() görsen de yüzünün gülümsemeni çok istiyorum ![]() ![]() bakmadan güle güle git! ![]() ![]()
|