![]() |
Bak Yine Aynı Şarkıyı Dinliyoruz!..
Bak yine aynı şarkıyı dinliyoruz… Hayat öyle acımasızmış ki bir kez daha anlıyorum. Sözleri içimi kemiriyor. Biliyorsun çok inatçıyım. Sözümün üstüne söz getirmiyorum… Geçenlerde bir arkadaşına seni sordum, bana lütfen sorma dedi. Sanırım sen tembihlemişsin. Beni sorarsa bir şey söyleme demişsin. Sadece merak etmiştim... Kötü bir niyetim yoktu. Çıkmazdayız yolumuz yok. Ben asla saygısızlık etmedim… Neyse aynı konulara girmeyeceğim. Artık seviye istiyorsan, seviyemi koymasını da bilirim. Senden ricam sende beni kimselere sorma… Senin sorduklarında aynısını söyleyecekler. Biliyorsun, biliyorsun sonumuz yok. O şehirde kar yağmış üşümüşsündür… Yüreğin, kalbin de üşümüştür. Çünkü sen sevgiyi sevgi diye yaşamıyorsun… Ben halen o yollara bakabiliyorum. O şehre geldiğimde havasını içime çekebiliyorum. Oysa sen daha benim şehrime gelmedin. Bilmiyorsun buradan nasıl bakılıyor senin tarafına, yine burayı bilmediğin için oradan nasıl bakıldığını da bilmiyorsun. Ben şehrinizin adını duyduğumda içim burkuluyor… Kötü oluyorum. Bizim şehrimiz tabiatın kurallarına aykırı davranıyor… Ne yağmur yağıyor, ne hava soğuk, ne de sıcak. Bir acayip oldu. Anlam veremiyorum. Ben yaşıyorum yaşadığımız günlerin güzelliğini tekrardan… Rüyalarım bu sefer karmakarışık. Sabah ne gördüğümü unutuyorum. Ben gittiğin günün değil tanıştığımız günün ay dönümlerini kutlayacağım. Her aya bir mum eklenecek. Sevgiler bir kişiye ait değil tabi ki, bir nefes gibidir. Hasta da olsan, gülsen de, ağlasan da onu almak zorundasın. O olmasa acı çekmeninde anlamı kalmıyor. Şimdi son sözlerimi yazıyorum… Belki yolda karşılaştığımızda iki yabancı gibi geçip gideceğiz. Senin ellerini ya da çocuğunun elini tutacak biri olacak yanında, ama ben seni hep tanıyacağım. Yüzüne bakamasam da arkandan dönüp mutlaka bakacağım. Yine içimden bir şeyler kopup oracıkta parçalanacak. Sana güzel bir gelecek, mutlu huzurlu bir yaşam ve hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum. Beni bir yabancı gibi görsen de yüzünün gülümsemeni çok istiyorum. Sen bana bakma ben toparlanırım. Ardına bakmadan güle güle git!.. |