![]() |
Ressam ve aşık |
![]() |
![]() |
#1 |
tutsak
|
Ressam ve aşıkbir ressama anlattım seni, tuvale kararlı bir haki attı, yanına tatlı bir pembe ![]() ![]() ![]() derken bir parça siyah çaldı ![]() 'dur'dedim 'fazla olmasın';aşık mısın sultan mı dedi? aşığım işte ![]() ![]() durdu şöyle,'karışma işime! mutluluk için sabretmelisin önce '? ne yani ! resim mi ,tablo mu olacaktı duygularım ! gerçeğe geçmeyecek miydi rüyalarım !! dur o zaman bırak fırçayı,tuvalden daha güçlü iradem ! gerekirse volkanları patlatırım beynimde ,olmazları geçerim ! aşığım dedim sana şaşkınım demedim ey ressam ! hemen dağıt o renkleri ; ya bi parça umut koy ya da git ! hayır dedi ressam ![]() ![]() mucize değil sana yol çiziyorum ![]() ![]() ![]() sen acıdan saklanıyorsun ![]() ![]() ![]() sen aşık değil sultansın ![]() ![]() ![]() o zaman sen seç renklerin ve duyguların rotasını , başını , sonunu, mutluluğumu,hüzün çıkmazlarımı ![]() ![]() ![]() sen başladın sen bitir ![]() ![]() ![]() ama şunu bil ki sultan değil aşığım işte !! alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ressam ve aşık |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Ressam ve aşıkelinize sağlık çok güzel anlatmış duyguları ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ressam ve aşıktutsak çok güzeldi yüreğine sağlık gerçekten çok beğendim teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() Cevap : Ressam ve aşıkEllerine sağlık canım arkadaşım ![]() Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
tutsak
|
![]() Cevap : Ressam ve aşıkOkuyan gözlerinize sağlık arkadaşlar,beğenmenize sevindim:notworthy: |
![]() |
![]() |
|