![]() |
Ressam ve aşık
bir ressama anlattım seni, tuvale kararlı bir haki attı,
yanına tatlı bir pembe...hadi biraz mavi,sarı derken bir parça siyah çaldı .pare pare acı dağıttı, 'dur'dedim 'fazla olmasın';aşık mısın sultan mı dedi? aşığım işte..!bende bitmeyen hastalığın adı deyince; durdu şöyle,'karışma işime! mutluluk için sabretmelisin önce '? ne yani ! resim mi ,tablo mu olacaktı duygularım ! gerçeğe geçmeyecek miydi rüyalarım !! dur o zaman bırak fırçayı,tuvalden daha güçlü iradem ! gerekirse volkanları patlatırım beynimde ,olmazları geçerim ! aşığım dedim sana şaşkınım demedim ey ressam ! hemen dağıt o renkleri ; ya bi parça umut koy ya da git ! hayır dedi ressam..!ne giderim ne de umut çizerim ! mucize değil sana yol çiziyorum...!bırak karışma işime ! sen acıdan saklanıyorsun...! derdin adından bile sakınıyorsun ! sen aşık değil sultansın...! aşıklar karışmaz bu işlere ! o zaman sen seç renklerin ve duyguların rotasını , başını , sonunu, mutluluğumu,hüzün çıkmazlarımı... sen başladın sen bitir...karışmıyorum işine ! ama şunu bil ki sultan değil aşığım işte !! alıntı |
Cevap : Ressam ve aşık
elinize sağlık çok güzel anlatmış duyguları.
|
Saolun,okuyan gözlerinize sağlık.
|
tutsak çok güzeldi yüreğine sağlık gerçekten çok beğendim teşekkürler...
|
Ellerine sağlık canım arkadaşım. Gayet başarılı bir seçim olmuş :)
Teşekkürler |
Okuyan gözlerinize sağlık arkadaşlar,beğenmenize sevindim:notworthy:
|