Kapına Geldim Ya Rab! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapına Geldim Ya Rab!Soru yumagı beynimde harç olurken, Bir tokat düşüyor enseme Kamer suresinin 17 ayeti doluyor gözlerimeZira Rabbı Rahim o ayette "Kuşkusuz biz Kur'an_ı da ögüt için kolaylaştırdık Ögüt alan var mı?"diyor![]() Kella diyorum acziyetimle Ve aglamaya başlıyorum Ilık ılık gözyaşlarım dudaklarımı ıslatıp,agzıma düşüyor ![]() Çaresizligin girdabında degilim ![]() Cehaletin mengenesine atmışım kendimi ![]() İntiharlıgı seçmişim dünyalık için, Ahiretim için intihar etmişim ![]() Oysa Üstad'ın "Tel tel ve iplik iplik dikselerde agzımı Tek ses duyarlar yoklayanlar nabzımı" Şiirini okumuş ve yönümü çizmiştim ![]() Önce Estagfirullahel azim ve etubu ileyh diyecektim Lailaheillallah la devam edecektim SonraAllahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed Ve cennette her tesbihimde agaç olacak olan; "Subhanallahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vellahü ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" söyleyecektim ![]() İşte yeniden şahlanıyor imanım; Ve yine tevbe için açıyorum ellerimi: Ya Rabbi! Tüm günahkarlıgımla ve acziyetimle yineden kapını çaldım ![]() Anladımki Sen'den başka gidecek yerim yok ![]() Anladımki Sen'den başka beni affedecek yok ![]() Okudumki Sen affeden ve affetmeyi sevensin ![]() Okudumki Sen üzerine Rahmeti yazmışsın ![]() Okudumki Sen'i sevenleri Sen de seversin ![]() En sevgili Sen'i bilip kapına geldim ![]() Şüphesizki Rahmetini diliyor umud ediyorum ![]() Şayet beni cezalandıracak olursan Adaletinle muamele etmiş olursun ![]() Yok eger onca günahlarıma, kusurlarıma ve isyanlarıma ragmen o hududu olmayan Rahmet ve Merhametinle muamelede bulunur ve affedersen O da Sen'in fazlın olur ![]() Sen'in fazlın bizim hayal sınırlarımızı aşacak kadar büyüktür ![]() ![]() ![]() Ey Rabbim Bizi haybet ve hüsrana ugratma ![]() ![]() ![]() (alıntıdır) |
|
|
|