![]() |
Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?Mate neyi bekliyordu??? ![]() cesur bir şovalye ![]() ![]() ![]() ![]() onun için para yakan bir adam ![]() ![]() ![]() ![]() uzun boylu yakışıklı bir esmer ![]() ![]() ![]() ![]() kocaman bir ev ![]() ![]() ![]() ![]() güzel bir araba ![]() ![]() ![]() ![]() yalnızca kendisini sevecek bir adam ![]() ![]() ![]() ![]() ve işte FinaL ![]() ![]() sizce aradığını buldu mu ??? bakalım ne olmuş ![]() Daha Çoook BekLersin canıııM
![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu? |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya sen aklınla bin yaşa emi gece gece öldüm gülmekten ![]() ![]() ![]() Daha çok beklersinmiş :clap2: :clap2: sana :iconsiritik: Bi kerem ben istemiyorumda ondan :65:56 ![]() yoksaa ooo yoluma kırmızı halı seren çokkk ![]() Öldüm gülmekten canımsın sen yaaa nasılda biliyorsun akıbetimi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?Alıntı:
![]() ![]() yoksaa bende biliyoruum ne halılar seriliyordur daa ![]() seni seviyorum:43:43 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?tam mateyi anlatan bi derleme olmuş:) ellerine sağlık gülgüzeli mateyi iyi tanımışsın :D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?Ahuahuahuahuahuauhahuahaaa ![]() ![]() ![]() ~~ Gülgüzeli süpersin yau xD Toprakım maskara oldun uleaynn ahuahuahauau ~~ ~~ İşin şakası bir tane bitanedir toprağım :sm_wink: Ne Bradler ne pittler Ne tomlar ne cruiseler istedi de vermedik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
mate
|
yalannnnnnnn ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
gülgüzeli
![]() |
tabiiki maskara olmadın canım arkadaşım benim bu sadece seni çok sevdiğim için yapılan bi şaka ![]() aklıma gece gece bi muzurluk geldi işte:sm_biggrin: hem brad pitt tom cruise onlarda kimmiş bitanem daha iyilerine layık:sm_wink: |
|
![]() |
![]() |
|