![]() |
Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?
Mate neyi bekliyordu??? cesur bir şovalye... onun için para yakan bir adam... uzun boylu yakışıklı bir esmer... kocaman bir ev... güzel bir araba... yalnızca kendisini sevecek bir adam... ve işte FinaL..!!! sizce aradığını buldu mu ??? bakalım ne olmuş Daha Çoook BekLersin canıııM:57::57::57: |
Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?
:24:25 :24:25 :24:25 :24:25 :24:25
Ya sen aklınla bin yaşa emi gece gece öldüm gülmekten :24:25 :24:25 :24:25 Daha çok beklersinmiş :clap2: :clap2: sana :iconsiritik: Bi kerem ben istemiyorumda ondan :65:56 :23:23 yoksaa ooo yoluma kırmızı halı seren çokkk :24:25 Öldüm gülmekten canımsın sen yaaa nasılda biliyorsun akıbetimi :24:25 :img-clapping: :26: |
Alıntı:
:24:25 canım benim ya sen bitanesin anlayışla karşılayacağını biliyordum:img-clapping: yoksaa bende biliyoruum ne halılar seriliyordur daa:24:25 seni seviyorum:43:43 |
tam mateyi anlatan bi derleme olmuş:)
ellerine sağlık gülgüzeli mateyi iyi tanımışsın :D |
Ahuahuahuahuahuauhahuahaaa :57: :57: :24:25 :sm_biggrin: :iconsiritik:
~~ Gülgüzeli süpersin yau xD Toprakım maskara oldun uleaynn ahuahuahauau ~~ ~~ İşin şakası bir tane bitanedir toprağım :sm_wink: Ne Bradler ne pittler Ne tomlar ne cruiseler istedi de vermedik :23:23~~ |
Alıntı:
yalannnnnnnn :24:25 :24:25 Alıntı:
|
Alıntı:
tabiiki maskara olmadın canım arkadaşım benim bu sadece seni çok sevdiğim için yapılan bi şaka. aklıma gece gece bi muzurluk geldi işte:sm_biggrin: hem brad pitt tom cruise onlarda kimmiş bitanem daha iyilerine layık:sm_wink: |