![]() |
Fırında Hamsi Buğlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Fırında Hamsi BuğlamaDeniz Mahsülleri ![]() Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 45 dakika 484 KALORİ 4 KiŞiLiK MALZEMELER 1 kilogram hamsi 3 adet kuru soğan 2 adet taze yeşil soğan 2 adet domates 2 adet sivribiber 1/2 fincan sıvıyağ 1 adet limon 1/4 demet maydanoz 1 çay bardağı kadar su Tuz ve karabiber HAZIRLANIŞI Soğanları halka halka doğrayıp; biraz tuz ile iyice ovun ve tepsiye dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fırında Hamsi Buğlama |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : Fırında Hamsi BuğlamaAnnem eskiden çok yapardı çok da lezzetli olurdu ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]()
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fırında Hamsi Buğlama |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Fırında Hamsi BuğlamaYanında limonlu güzel bir salata ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|