![]() |
Bir Bebegin Günlügü ( Mutlaka Okuyun ) |
![]() |
![]() |
#1 |
bessraa
|
![]() Bir Bebegin Günlügü ( Mutlaka Okuyun )Bir bebeğin yarım kalmış günlüğü ![]() ![]() ________________________________________ 5 Ekim: Bugün var edildim ![]() ![]() ![]() ![]() oldugumu henüz annem ve babam bilmiyor ![]() Bir elma çekirdeginden bile küçügüm ![]() ![]() Bu bana yetiyor ![]() benligimi hissedebiliyor um ![]() sevecegim ![]() 19 Ekim: Biraz büyüdüm ![]() ![]() degil ama onun kaniyla besleniyorum ![]() bana geliyor ![]() ![]() Annem beni çok sevecek ![]() ![]() 23 Ekim: Hiç göremedigim bir el agzimi biçimlendirmeye basladi ![]() Dudaklarimda onun dokunusunu hissediyorum ![]() dudagim damagim oluyor ![]() tebessümler açacak, gülecegim ![]() ![]() Herhalde önce "Anne!" diyecegim ![]() konusacagim ![]() ![]() Nasil olur? Varim ve gülücükler sunacak dudaklarim da olmak üzere ya… Hem sonra bir ekmek kirintisi ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir ![]() degil mi annecigim? Ah bir konusabilsem! 27 Ekim: Bugün pek mutluyum ![]() ![]() kalbim var ![]() ![]() ![]() Sevgilerle dolduracagim kalbimi ![]() ![]() ![]() ![]() iki kalbin birden atmaya basladigini bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne? 2 Kasim: Her gün biraz daha büyüyorum ![]() biçimlenmeye basladi ![]() seni annecigim ![]() yürürüz ![]() ![]() 12 Kasim: Ah evet… Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük seyler ![]() Allah'im parmaklarim da çikmaya basladi ![]() annemin elini tutacagim, kalem tutacagim ![]() yazacagim ![]() sabirsizlaniyo rum ![]() 20 Kasim: Oh, nihayet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasasin! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni ![]() ![]() Resmimi bile çekti ![]() arasinda olacagim… 25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor ![]() oldugumun farkinda degiller ![]() ![]() ![]() 10 Aralik: Bugün yüzüm tamamlandi ![]() burnum, dudaklarim ve yanagim var… Anneme benziyorum galiba… 13 Aralik: Artik çevreme bakabiliyorum ![]() ![]() Yine de mutluyum ![]() ![]() görebilecegim, renkleri ve çiçekleri taniyacagim ![]() ![]() gökkusagi diye bir sey varmis ![]() ![]() ![]() ![]() babacigim sizin yüzünüzü de görecegim ![]() ![]() ![]() Gülüsecegiz ![]() ![]() 24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik ![]() seslerini duyuyorum ![]() Hatta sesini bile taniyabiliyoru m ![]() bir sey bu… Güzel ve saglikli bir kiz olacagim ![]() yüzüne bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim ![]() söyleyecek misin annecigim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka… Beni koklayacaksin ![]() ![]() 28 Aralik: Anne burada bir seyler oluyor ![]() böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niye konusmuyorsun anne? Anne… Anne… Annecigim… Yüzümde soguk bir sey hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kolumu çekiyorlar anne… Canim yaniyor anne ![]() ![]() ![]() bu sey anne ![]() ![]() ![]() parçaliyorlar… Annecigim… Anne… Anne… An… Ah! Kürtajiniz tamamlandi hanimefendi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() Bir evlat sahibi olabilmek için sabah akşam dua edenler varken gözlerini kırpmadan cana kıyanlara ibret olsun ![]() ![]() ![]() Cana kıymanın bir evlada kıymanın ne açıklaması ne de bahanesi vardır ![]() ![]() ![]() teşekkürler besra |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() içim acıdı ürperdim bir anlık duygu gibi sanki nasılda anlatmış bebek onunda yaşama hakkı vardı insanlar hevesine bakarlar cezasınıda bebekleri çeker işte hayatın acımasız yanı bu besra
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pesimistt
|
![]() inanmıyorum yaa ![]() ![]() tşkLer
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
black_R-O-S-E
|
![]() insanın içi bi acayip oluyo nasıl insanlar var bu dünyada paylaşım için saol bessra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
tatia27
|
![]() bence kürtaj bir cinayet ya !!bir varlıgın dogma şansını dünyaya gelme şansını neden elinden alırlarki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|