![]() |
Sebzeli Güveç |
![]() |
![]() |
#1 |
Berna
|
![]() Sebzeli Güveç![]() Malzemeler: 1 kg kuzu kuşbaşı et, 10-12 adet arpacık soğan, 10 diş sarımsak, 7-8 adet domates, kabuğu soyulup küp doğranmış 2 adet patates, soyulmuş ve küp doğranmış, 3-4 adet sivri biber, ikiye bölünmüş, 3 adet patlıcan, küp doğranmış ve tuzla ovulup suyla iyice yıkanmış, 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, tane karabiber ![]() Hazırlanışı: Toprak güveç kabına 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı, yemeklik doğranmış soğanları ve soğuk suyla yıkanmış etleri ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sebzeli Güveç |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Sebzeli Güveçbu güzel ve leziz yemek tarifleri için teşekkürler berna hanım ![]()
__________________
|
![]() |
![]() |
|