![]() |
Sanadır Sitemim...Ne Dersen De! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sanadır Sitemim...Ne Dersen De!sanadır sitemim … Ne dersen de ! Seni andıkça, isyan eden mülteci gözleri ile sıçrıyor acılarım ![]() ![]() sızladıkça kırgın bir bakış bırakıyorum sana ![]() ![]() Sen olma ![]() ![]() sitemlerim peşinden sessizce haykırıyor ![]() ![]() İncinmeyecek, kızmayacak, bırakmayacak, bir özlem yanacaktır varlığımda ![]() ![]() sen bileceksin hissedeceksin belki ![]() ![]() ya da bilmeyeceksin ![]() ![]() ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne dersen de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() soracak cesaret yok olacak cesaret kadar bile değil ![]() çoçuksu bir mızıklanma ile hayıflansamda elime bir dirhem tebessümünü bıraksan ![]() ![]() Küsüp gidişlerini, ızdıraplarını, acılarını ve hırçınlığını temizleye biliyorsa okyanuslar; bil ![]() ![]() yüz çevirdiğin ırmaklar kurumuştur ![]() ![]() kurumuş ırmakları terk etmişsen neyse ![]() ![]() sitemlerim cümlelerimi ezmeyecek korkma ! Senin gibi harflerden askerlerim yok zaten benim, cümle orduları kurup savaş yapacak ![]() ![]() benim işte ![]() ![]() anlamsız cümleler kurup özlemler tutuşturuyorum içimde ![]() ![]() Sen git ![]() ![]() Gitmeyi bilmeyeni bir yolcu edasıyla git ![]() git……………… ![]() ![]() ![]() ![]() diye haykırışlarım sahır edecek bir gün yüreğinin kulaklarını ![]() kendi ezikliğimin kurbanında can çekişeceğim
![]() ![]() ve bütün suçları üstüme alarak ![]() ![]() ![]() ![]()
|