![]() |
Sanadır Sitemim...Ne Dersen De!
sanadır sitemim … Ne dersen de ! Seni andıkça, isyan eden mülteci gözleri ile sıçrıyor acılarım.. sızladıkça kırgın bir bakış bırakıyorum sana .. Sen olma.. sitemlerim peşinden sessizce haykırıyor .. İncinmeyecek, kızmayacak, bırakmayacak, bir özlem yanacaktır varlığımda .. sen bileceksin hissedeceksin belki .. ya da bilmeyeceksin .. ama.. yine lakin .. yine .. ve yine .. sitemim var sana.. Ne dersen de.. anlamamak seni .. anlatamamak . anlayamamak .. yoksun ki .. soracak cesaret yok olacak cesaret kadar bile değil. çoçuksu bir mızıklanma ile hayıflansamda elime bir dirhem tebessümünü bıraksan.. Küsüp gidişlerini, ızdıraplarını, acılarını ve hırçınlığını temizleye biliyorsa okyanuslar; bil.. ki ! yüz çevirdiğin ırmaklar kurumuştur.. kurumuş ırmakları terk etmişsen neyse ..! sitemlerim cümlelerimi ezmeyecek korkma ! Senin gibi harflerden askerlerim yok zaten benim, cümle orduları kurup savaş yapacak.. benim işte .. anlamsız cümleler kurup özlemler tutuşturuyorum içimde .. Sen git .. Gitmeyi bilmeyeni bir yolcu edasıyla git. git………………../me .. diye haykırışlarım sahır edecek bir gün yüreğinin kulaklarını . kendi ezikliğimin kurbanında can çekişeceğim .. ve bütün suçları üstüme alarak.. idam edileceğim ….. |