![]() |
Değer Sanmıştım Değmezmiş!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Değer Sanmıştım Değmezmiş!..hiç adil olmasada, hayatı affetmeyi öğrendim ![]() aslında kendimi affetmeyi öğrendim ![]() ![]() ![]() çünkü ben hayatın ta kendisiyim ![]() önemli olanın , olduğum yer değil kiminle olduğum olması gerektiğini öğrendim ![]() ![]() ![]() çaba sarfetmeden birini " çok " sevmeyi öğrendim ![]() ![]() ![]() insanın sadece bir anlık çekici&gizemli olabileceğini ondan sonra alışıldığını öğrendim ![]() ![]() ![]() ve kolayca vazgeçilebildiğini ![]() ![]() ![]() kırıldığımda her ne kadar karşımdakini kırmaya değsede olan şey "önemli değil" demeyi öğrendim ![]() ![]() ![]() gözlerim , gözlerine sadece bir defa değsin diye saatlerce birini beklemeyi öğrendim sıkılmadan ![]() ![]() ![]() nekadar acı çeksem de herkesin nefes almaya devam ettiğini , nekadar ağlasam da göz yaşlarımın hiç bi zaman yağmur yağdırmadığını öğrendim ![]() ![]() ![]() iki kişinin tartışmasının birbirlerini sevmediği anlamına gelmediğini, iki kişinin tartışmamasının da birbirlerini sevdiği anlamına gelmediğini öğrendim ![]() ![]() ![]() ilk önce beni sevdiğini söyleyen kişi "o" olduğu halde ve o'nu sevmemi bekleyen kişi "o" olduğu halde nasıl oluyorsa ilk önce o'nun gittiğini ve nasıl oluyorsa kendince haklı olduğunu öğrendim ![]() ![]() ![]() haksızlığı öğrendim yani ![]() ![]() ![]() birini nekadar düşünürsem düşüneyim, ne kadar sevrsem seviyim, ve ne kadar hayran olursam olayım , yine de arkasına dönüp bakmadan gidebilleceğini öğrendim ![]() ![]() ![]() duyup da konuşamamanın görüp de dokunamamanın acı verdiğini öğrendim ![]() ![]() ![]() önce "sen ve ben" sonra "biz" sonra yine "sen ve ben" demeyi öğrendim ![]() ![]() ![]() yaptığım fedakarlıkların karşılığını iftiraya uğrayarak almayı öğrendim ![]() ![]() ![]() kandırmasam da kandırılmayı , aldatmasam da aldatılmayı, unutmasam da unutulmayı, sevsem de sevilmemeyi öğrendim ![]() ![]() ![]() ama en kötüsü de ; bunları sadece bir kişiden öğrenmekti ![]() ![]() ![]() DEĞER SANMIŞTIM DEĞMEZMİŞ ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]()
|