![]() |
ßoş Derslerde Neler Yaparsınız ??=) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
ßoş Derslerde Neler Yaparsınız ??=):sm_wink:ßoş dersler de ne yaparsınız veya neler yapılır =) ?? :sm_sleep: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=) |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)boş derslerde kızlarla toplanır geleceğe dair planlarımızı birbirimize anlatırız bi kaç şey daha var ama boşverin onları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
börteçine61
|
![]() Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)walla her köşede başka bir şey olur kimi bi köşede soru çözer kimi koyu bir sohbete dalar kimi sessiz sessiz oturur kimi ayakta gezer |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)kaçardmm xD
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dark_defender
|
![]() Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)herkes kendi kafa dengini bulur +18 muhabbet eder kız erkek karışık
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
m_r_b
|
![]() Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)boş derste okulda durulur mu ya direk kaçarız:sm_biggrin:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)Kantine tüneriz sonra kovuluruz (gürültüden:sm_biggrin:) sonra gezeriz tozarız GEYİK MUHABBET ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bukettt
|
![]() Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)Hmm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)genel de bana ya metin şentürk takliti yada bi komedyenin taklitini yaptırırlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)aha bak bak bi keresin de 2 dönem yeni bi hoca gelmiş bana haber geldi bu hoca yeniymiş die ok dedim bi ayar cekeriz :D nese hoca gel di ben başladım metin ehu ehu (bu işin formülü de gülmeden sakin bi şekil de sürek li yukarı köşelere bakmaktır veya sallanan ampullerden varsa ona :D ) nese yoklama alındı ben hala köşelerdeyim :D hoca yanımdan bir geçti iki geç ti 3-4 derken gel di yanıma bir bana bak tı bir baktığım köşeye bir bana bir köşeye ve ardın da bana dön dü hafif şaşkın bir ifadeyle "Nereye Bakıyon Olum Lan Sen _?" ehu ehu tabe bunun uzerine sınıftan gelen kahkahaa jurjunasıylan benm Konsantrasyon filan kalmadı :D:D:D:D bole pişi işte :D |
![]() |
![]() |
|