![]() |
ßoş Derslerde Neler Yaparsınız ??=)
:sm_wink:ßoş dersler de ne yaparsınız veya neler yapılır =) ?? :sm_sleep:
|
Cevap : ßoş derslerde neler yaparsınız ??=)
boş derslerde kızlarla toplanır geleceğe dair planlarımızı birbirimize anlatırız bi kaç şey daha var ama boşverin onları ...
:ashamed0002::ashamed0002: |
walla her köşede başka bir şey olur kimi bi köşede soru çözer kimi koyu bir sohbete dalar kimi sessiz sessiz oturur kimi ayakta gezer
|
kaçardmm xD
|
herkes kendi kafa dengini bulur +18 muhabbet eder kız erkek karışık
|
boş derste okulda durulur mu ya direk kaçarız:sm_biggrin:
|
Kantine tüneriz sonra kovuluruz (gürültüden:sm_biggrin:) sonra gezeriz tozarız GEYİK MUHABBET ...
|
Hmm..Yerine zamanına göre değişiyor..Genelde kaçarız=)
|
genel de bana ya metin şentürk takliti yada bi komedyenin taklitini yaptırırlar
|
aha
bak bak bi keresin de 2 dönem yeni bi hoca gelmiş bana haber geldi bu hoca yeniymiş die ok dedim bi ayar cekeriz :D nese hoca gel di ben başladım metin ehu ehu (bu işin formülü de gülmeden sakin bi şekil de sürek li yukarı köşelere bakmaktır veya sallanan ampullerden varsa ona :D ) nese yoklama alındı ben hala köşelerdeyim :D hoca yanımdan bir geçti iki geç ti 3-4 derken gel di yanıma bir bana bak tı bir baktığım köşeye bir bana bir köşeye ve ardın da bana dön dü hafif şaşkın bir ifadeyle "Nereye Bakıyon Olum Lan Sen _?" ehu ehu tabe bunun uzerine sınıftan gelen kahkahaa jurjunasıylan benm Konsantrasyon filan kalmadı :D:D:D:D bole pişi işte :D |