![]() |
Susmalıyım |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
SusmalıyımYine bir gece ve yine bir başımayım kendimle İşte yine seni bulup kaybettiğim yerdeyim ![]() İnsanın birşeylere karar vermesi nekadar zor Ya seni içime gömmeli,yada içimden söküp atmalıyım ![]() ![]() ![]() Ama her ne olursa olsun susmalıyım ![]() Hangisi daha zor hangisi daha acı Gerçekten gitmelimiydin,yoksa yanımda kalıp savaşmalımı Bir yol arıyorum kendime,bulduğum tüm yollarsa sana çıkıyor ![]() ![]() ![]() Kapanmalı artık gözlerim Sonsuz bir karanlıkta tek başıma yürümeye devam etmeliyim Yürümeliyim ardıma bile bakmadan Yürümeliyim,parçalayarak değerleri ve sevgileri,yok ederek yaşadığım tüm zamanları Nasılda acımasız zaman Nasılda yüceltmişim seni gözümde ![]() ![]() ![]() Tutup kendi ellerimle koymuşum en yükseğe Sonrada keyifle izlemişim yüceliğini Ama yine ben bitirmeliyim ![]() ![]() ![]() Tutup kollarından indirmeliyim olduğun yerden Yada ölene kadar yaşamalıyım seni içimde ![]() ![]() ![]() Ne kadar zor bir karar Bir yanım,,, Bir daha kimse ama hiçkimse onun kadar sevilmeyecek derken ![]() ![]() ![]() Bir yanım sessiz sakin Zaman geçiyor,acım dinmiyor,kapanmıyor yaralarım Tükenirken ben,aklımda birtek sen ![]() ![]() ![]() Görüyormusun yine konuşuyorum ama sessizce Susmayı öğreniyor yüreğim Ama ben kararımı verdim ![]() ![]() ![]() Seninle olduğum zamanları düşünmek bile bana Acıların en büyüğünü yaşatıyor ![]() ![]() ![]() Senden Nefret Ediyorum ![]() ![]() ![]()
|