![]() |
Susmalıyım
Yine bir gece ve yine bir başımayım kendimle
İşte yine seni bulup kaybettiğim yerdeyim. İnsanın birşeylere karar vermesi nekadar zor Ya seni içime gömmeli,yada içimden söküp atmalıyım... Ama her ne olursa olsun susmalıyım. Hangisi daha zor hangisi daha acı Gerçekten gitmelimiydin,yoksa yanımda kalıp savaşmalımı Bir yol arıyorum kendime,bulduğum tüm yollarsa sana çıkıyor... Kapanmalı artık gözlerim Sonsuz bir karanlıkta tek başıma yürümeye devam etmeliyim Yürümeliyim ardıma bile bakmadan Yürümeliyim,parçalayarak değerleri ve sevgileri,yok ederek yaşadığım tüm zamanları Nasılda acımasız zaman Nasılda yüceltmişim seni gözümde... Tutup kendi ellerimle koymuşum en yükseğe Sonrada keyifle izlemişim yüceliğini Ama yine ben bitirmeliyim... Tutup kollarından indirmeliyim olduğun yerden Yada ölene kadar yaşamalıyım seni içimde... Ne kadar zor bir karar Bir yanım,,, Bir daha kimse ama hiçkimse onun kadar sevilmeyecek derken... Bir yanım sessiz sakin Zaman geçiyor,acım dinmiyor,kapanmıyor yaralarım Tükenirken ben,aklımda birtek sen... Görüyormusun yine konuşuyorum ama sessizce Susmayı öğreniyor yüreğim Ama ben kararımı verdim... Seninle olduğum zamanları düşünmek bile bana Acıların en büyüğünü yaşatıyor... Senden Nefret Ediyorum... |