12-19-2007
|
|
suskun
|
İlk Sevdiğim Adam Babam!
Sevdiğim ilk adam BABAM!
Az kalmıştı sanki Sevdadan uykularımın kaçtığı yetmiyormuş gibi, ''Ya babam OLMAZ! derse'' kuruntularım yüzünden oodamda dört dönüp, çareler aramama az kalmıştı Henüz ''Babam ne der aşamasına gelmemişti endişelerim, daha ''Nasıl Söyleyeceğim'' boyutlarndaydı Biliyorum aslında herşeyin yolunda gideceğini ''Seviyorsan git kızım, ben razıyım'' diyeceğini biliyordum Biliyordum da bu korkuları da yaşamak, tatmak istediğimdendi o gece yarısı yataktan fırlayıp kalkışlarım  ''Bunu da yaşadım'' dememek için böylesi endişelerim olmalıydı hayatımda
Bir bilsen  Seninle ilgili, bizimle ilgili ne hayallerim vardı benim Sen o güzel gözlerinde şeref,onur,gurur vr mutluluk ışıltılarıyla  En beyaz günümde  Belime baaağlayıp kırmızı kordela mı, verecektin beni ELİN OĞLUNA !
Hepimizin en mutlu gecesinde ben en mutlu danslarımdan birinde buluşacaktım seninle  Kaldırıp kollarımızı çiftetelli oynayacaktık karşılıklı  Halaylar çekecektik şen mendiller eşliğinde  Ak saçlarına takıldıkça gözlerim boynuna sarılacak, ''Gidiyorum diye kızmadan bana küsmeden değil mi babacığım? diye soracaktım Ve yeni evime yeni hayatıma doğru yola çıkmadan önceki son resmimi seninle çektirecektim başım omuzunda Giderken arkama dönüp baktığımda gözlerim gözlerine takılacaktı ''Ağlıyor mu?'' endişesi ile içim burulacak AAĞLAYACAKTIM 
Sonra, bize geldiğiniz akşamlar  Anneler torun severken, sen dünürünle tavla oynayacaktın  Damadınla,oğlun balkonda sigara kaçamağı yaparken , ben de mutfakta size çay demliyor olacaktım  Soğuk kış gecelerinde kestaneler pişirecek,mısırlar patlatacaktım  Yaz gecelerinde ise buz gibi karpuzlar , kavunlar sunacaktım sevgi tadında  En köpüklü kahvelerimi o zaman pişirecektim senin için  Arkana yaslanıp daha bir keyifle, höpürdete höpürtede içecektin kahveni  Yeni yuvamın sevgi sıcağından, daha bir ısınacaktı yüreğin, daha bir içine sinecekti herşey 
Ve ben ''O'' na ilk '' DE-DE'' demeyi öğretecektim! 
OLMADI 
herşeyim yarım, herşeyim yarıda kaldı 
İCLAL AYDIN ın ''Uçak BABAma selam söyle'' isimli şiirinden 
|
|
|