![]() |
Özel Bayram Tatlıları - Vezir Parmaği Resimli Tarif |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özel Bayram Tatlıları - Vezir Parmaği Resimli TarifÖzel Bayram Tatlıları - VEZİR PARMAĞI resimli tarif Özel Bayram Tatlıları - VEZİR PARMAĞI bayram tatlısı tatlı tarifleri resimli tatlı tarifleri VEZİR PARMAĞI ![]() MALZEMELER: 3 yemek kaşığı tereyağ 1 su bardağı su 1 su bardağı un 2 adet yumurta kızartmak için sıvı yağ Şerbet için: 1,5 su bardağı su 1,5 su bardağı şeker 2-3 damla limon suyu ![]() HAZIRLANIŞI: 1- Tereyağını su ile kaynatın ![]() ![]() ![]() 2- Soğuyan hamura yumurtalları teker teker ilave edip yoğurun ![]() 3- Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ![]() ![]() 4- Soğuk yağın içine atıp çok harlı olmayan ateşte kızartın ![]() 5- Şerbet için tozşeker ve suyu kaynatın ![]() ![]() ![]() Not: Kızartma aşamasında hamurları her defasında soğuk yağa atmalısınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|