Yemek Tarfileri-Tas Kebabı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yemek Tarfileri-Tas Kebabıyemek tarfileri-tas kebabı Malzemeler500 kg kuşbaşı et1 çorba kaşığı sirke 1 kahve fincanı bezelye 3 çorba kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı salça 1 adet patates (KIZARTILIP YEMEĞE KATILACAK) HazırlanışıDüdüklü tencereye sıvı yağ ve et konur ,et suyunu salıp çekene kadar kavrulur Kavururken içine sirke eklenir Salçayla birlikte çevrildikten sonra üstünü 3 parmak geçecek kadar su eklenir Bezelye koyulup düdüklünün ağzı kapatılır 35-40 dak ika etler yumuşayana kadar pişirilir Kuşbaşı şeklinde patatesi kızartırız yemek piştikten sonra yemeğe ekler ve karıştırırız PATATESLE KAYNATMIYORUZ sadece ekliyoruz AFİYET OLSUN![]() ![]() ![]()
|
|
|
|