Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, tarfileritas, yemek

Yemek Tarfileri-Tas Kebabı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yemek Tarfileri-Tas Kebabı






yemek tarfileri-tas kebabı
Malzemeler500 kgkuşbaşı et
1 çorba kaşığı sirke
1 kahve fincanı bezelye
3 çorba kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı salça
1 adet patates
(KIZARTILIP YEMEĞE KATILACAK)
HazırlanışıDüdüklü tencereye sıvı yağ ve et konur ,et suyunu salıp çekene kadar kavrulur

Kavururken içine sirke eklenirSalçayla birlikte çevrildikten sonra üstünü 3 parmak geçecek kadar su eklenirBezelye koyulup düdüklünün ağzı kapatılır

35-40 dak ika etler yumuşayana kadar pişirilir Kuşbaşı şeklinde patatesi kızartırızyemek piştikten sonra yemeğe ekler ve karıştırırızPATATESLE KAYNATMIYORUZsadece ekliyoruzAFİYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.