![]() |
Yemek Tarfileri-Tas Kebabı
yemek tarfileri-tas kebabı Malzemeler500 kg.kuşbaşı et 1 çorba kaşığı sirke 1 kahve fincanı bezelye 3 çorba kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı salça 1 adet patates (KIZARTILIP YEMEĞE KATILACAK) HazırlanışıDüdüklü tencereye sıvı yağ ve et konur ,et suyunu salıp çekene kadar kavrulur. Kavururken içine sirke eklenir.Salçayla birlikte çevrildikten sonra üstünü 3 parmak geçecek kadar su eklenir.Bezelye koyulup düdüklünün ağzı kapatılır. 35-40 dak ika etler yumuşayana kadar pişirilir. Kuşbaşı şeklinde patatesi kızartırız.yemek piştikten sonra yemeğe ekler ve karıştırırız.PATATESLE KAYNATMIYORUZ.sadece ekliyoruz.AFİYET OLSUN.... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.