İncik Kebabı (4 Kişilik) -Kebap Tarifleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İncik Kebabı (4 Kişilik) -Kebap Tarifleriİncik Kebabı (4 Kişilik) -Kebap Tarifleri İncik Kebabı (4 Kişilik) Malzemeler 4 Adet Kuzu İncik 1 Adet Kırmızıbiber 1 Adet Dolmalık Biber 1 Çay Kaşığı Salça 1 Adet Soğan 1 itre Su 1 Çay Kaşığı Tane Karabiber 1 Çay Kaşığı Rosemary 3 Adet Defne Yaprağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 4 Adet Patates 8 Adet Taze Fasulye Yemeğin Tarifi Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin![]() Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın 1 litre suyu tencereye aktarın Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın Etler yumuşayana dek pişirin Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın
|
|
|
|