![]() |
Türkiye'nin En Güzel İli? |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Türkiye'nin En Güzel İli?Evet arkadaşlar şimdide herkes Trkiye'de en beğendiği ili yazsın ![]() ![]() ![]() Bir çok il gördüm İzmir gibisini hiç bulamadım ben ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli? |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?bende çok gezdim istanbul ve izmir derim izmirde yıllarım geçti güzel bir şehir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?istanbul bence en güzel il
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
punisher
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Belli TRABZON'a hiç gelmemişsiniz siz :sm_cool: Bir de koca koca puntolarla yazmanıza gerek yok vurgulayıcı olmak dikkat çekiçi olmak değildir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
mate
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Alıntı:
Pardon ? ne demek istediğinizi pek anlayamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Konu içeriği "en güzel şehri belirleyelim" değil dikkatinizi çekerim ![]() İçerik; herkesin fikrini beyan etmesi yönünde ![]() Senin şehrin benim şehrim yapmanın çocukca olacağı kanısındayım ![]() ![]() ![]() Evet Trabzonu görmedim ama görmeyi en çok istediğim şehir diyebilirim çünkü karadenizi çok beğeniyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
tatia27
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?mateye katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?en beğendiğim Bodrum,gezdim gördüm ama gezipte göremediğim bide trabzon:)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?waLLa şmdie kadar nerdyse her yere qttm ![]() ![]() ![]() bnce qttiqm her yer qüzeLdi :)) ama tbi kyseri bambaşka :D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?~~ Güzel ülkemin her ili güzel yau ben ayrım yapmıyorum :) Ama illa belirtmem gerekirse her ne kadar istanbulda yaşasamda İzmir en sevdiğim şehirdir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
efobedo
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?:59:SİVAAS=YİGİDOLAR :59: bide istanbul
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
punisher
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Müdürüm ne derse haklıdır yapıcağım yorumda çocukca olacagı kanısındayım ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bukettt
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Görmediğim yerleri nedense çok güzl buluyorumm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Ben denizli diyorum çünkü memleketimi seviyorum özellikle pamukkaleyi bi gelin görün hepinizi beklerim Denizliye ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?oteleri yıkıp düzenlediler orası güzel gelmediyse recep yazıcıoğlu parkı var mutlaka beğeneceksin ![]() |
![]() |
![]() |
|