![]() |
Türkiye'nin En Güzel İli?
Evet arkadaşlar şimdide herkes Trkiye'de en beğendiği ili yazsın...
Bir çok il gördüm İzmir gibisini hiç bulamadım ben.. |
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?
bende çok gezdim istanbul ve izmir derim izmirde yıllarım geçti güzel bir şehir...
|
istanbul bence en güzel il
|
Belli TRABZON'a hiç gelmemişsiniz siz :sm_cool: Bir de koca koca puntolarla yazmanıza gerek yok vurgulayıcı olmak dikkat çekiçi olmak değildir. :sm_cool:
|
Alıntı:
Pardon ? ne demek istediğinizi pek anlayamadım.... Konu içeriği "en güzel şehri belirleyelim" değil dikkatinizi çekerim. İçerik; herkesin fikrini beyan etmesi yönünde. Senin şehrin benim şehrim yapmanın çocukca olacağı kanısındayım... Evet Trabzonu görmedim ama görmeyi en çok istediğim şehir diyebilirim çünkü karadenizi çok beğeniyorum. |
mateye katılıyorum....şuan vaktim olsa ilk görmeyi istedigim yer karadenizzzz..bende gaziantepliyim ama istanbulu çok begeniyorum
|
en beğendiğim Bodrum,gezdim gördüm ama gezipte göremediğim bide trabzon:)
|
waLLa şmdie kadar nerdyse her yere qttm...
bnce qttiqm her yer qüzeLdi :)) ama tbi kyseri bambaşka :D |
~~ Güzel ülkemin her ili güzel yau ben ayrım yapmıyorum :) Ama illa belirtmem gerekirse her ne kadar istanbulda yaşasamda İzmir en sevdiğim şehirdir... ~~
|
:59:SİVAAS=YİGİDOLAR :59: bide istanbul
|
Müdürüm ne derse haklıdır yapıcağım yorumda çocukca olacagı kanısındayım...:img-clapping:
Alıntı:
|
Görmediğim yerleri nedense çok güzl buluyorumm....Örn karadenizde bir il yahut izmir vs denz sehleri
|
Ben denizli diyorum çünkü memleketimi seviyorum özellikle pamukkaleyi bi gelin görün hepinizi beklerim
Denizliye:img-clapping: |
Alıntı:
|
oteleri yıkıp düzenlediler orası güzel gelmediyse recep yazıcıoğlu parkı var mutlaka beğeneceksin:24:25
|