Diyet Menü,Susamlı Ve Hardallı Et |
07-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Diyet Menü,Susamlı Ve Hardallı EtDiyet menü,Susamlı Ve Hardallı Et SUSAMLI VE HARDALLI ET 355 kaloriHazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 15 dakika1 kişilik Gerekli malzeme 1 kuzu külbastı veya biftek 1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi 1 çay kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı susam 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Tuz, kekik, karabiber Hazırlanışı Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin Sıcak veya ılık olarak servis yapın |
|