![]() |
Diyet Menü,Susamlı Ve Hardallı Et
Diyet menü,Susamlı Ve Hardallı Et SUSAMLI VE HARDALLI ET 355 kalori..Hazırlama süresi: 20 dakika ..Pişirme süresi: 15 dakika..1 kişilik Gerekli malzeme 1 kuzu külbastı veya biftek 1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi 1 çay kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı susam 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Tuz, kekik, karabiber http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Hazırlanışı Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.