Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balık, çıtır, fileto, fleto, tarifi

Balık Fileto Çıtır Balık Fleto Tarifi

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balık Fileto Çıtır Balık Fleto Tarifi






Balık fileto çıtır balık fleto tarifi


Çıtır balık fleto tarifi
balık fileto
Malzemeler:
- 800 gr balık fileto (mezgit, levrek, yerli somon) fileto
- 2 yumurta
- 1 paket çıtır pane harcı veya 6 yemek kaşığı galeta unu
- Tuz, karabiber, kırmızı biber
- 6 yemek kaşığı sıvı yağ
İki yumurtayı tuz ve biberlerle iyice çırpın Bir tabağa çıtır pane harcını veya galeta ununu yayın Fileto haline getirilmiş balık parçalarını önce yumurtaya, sonra pane harcına bulayıp, sıvı yağı kızdırdığınız tavada kızartın Yeşil salata ile ikram edebilirsiniz1 kase galeta ununda 152 kkal bulunmakta En az kalori içeren balıkların başında mezgit ve levrek geliyor Levreğin 100 gramında yaklaşık 93 kkal bulunmakta Mezgitle yapıldığını varsaydığımız çıtır balıkların 1 porsiyonunun kalori değeri: 444 kkal

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.