![]() |
Balık Fileto Çıtır Balık Fleto Tarifi
Balık fileto çıtır balık fleto tarifi http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Çıtır balık fleto tarifi balık fileto Malzemeler: - 800 gr balık fileto (mezgit, levrek, yerli somon) fileto - 2 yumurta - 1 paket çıtır pane harcı veya 6 yemek kaşığı galeta unu - Tuz, karabiber, kırmızı biber - 6 yemek kaşığı sıvı yağ İki yumurtayı tuz ve biberlerle iyice çırpın. Bir tabağa çıtır pane harcını veya galeta ununu yayın. Fileto haline getirilmiş balık parçalarını önce yumurtaya, sonra pane harcına bulayıp, sıvı yağı kızdırdığınız tavada kızartın. Yeşil salata ile ikram edebilirsiniz.1 kase galeta ununda 152 kkal bulunmakta. En az kalori içeren balıkların başında mezgit ve levrek geliyor. Levreğin 100 gramında yaklaşık 93 kkal bulunmakta. Mezgitle yapıldığını varsaydığımız çıtır balıkların 1 porsiyonunun kalori değeri: 444 kkal |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.