![]() |
Susamlı Milföy Topları Tarifi Resimli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susamlı Milföy Topları Tarifi ResimliSusamlı Milföy Topları tarifi resimli Susamlı Milföy Topları yapılışı Susamlı Milföy Topları nasıl yapılır milföy börekleri Miföy hamurları oda sıcaklığında bekletip yumuşatılır, her bir kare 4 e kesilir, ortalarına iç harç koyulur, kenarları ortaya toplanarak, kapatılır ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Ben tarifi Sofra dergisinden aldım, iç harç olarak patatesli bir harç hazırlanmıştı ![]() ![]() Tarifte 1/2 kg ![]() ![]() ![]() Tarifte topları batırmak için su kullanılıyordu, bende o şekilde yaptım, ancak servis sırasında susamlar dökülüyordu, belki yumurtaya bulanıp daha sonra susama bulanırsa daha iyi olur diye düşünüyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|