![]() |
Et Yemekleri - Arnavut Yahnisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri - Arnavut YahnisiEt yemekleri - arnavut yahnisi MALZEMELER 1 Kuzu Ciğeri 500 gr Kuzu Eti 100 gr Mantı Hamuru 1 Avuç Nohut 1 Adet Sivribiber 1-2 Arnavut Biberi 1 Pırasa Tuz Karabiber Kırmızıbiber Kekik 1 Kuzu Beyni 2 Çorba Kaşığı tereyağı 1 Adet Soğan HAZIRLANIŞI Tereyağını bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() Suyunu çektikten sonra akşamdan ıslanmış nohutu tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Pırasayı yıkayıp, ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|