![]() |
Et Yemekleri - Ciğer Yahnisi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri - Ciğer Yahnisi TarifiEt Yemekleri - Ciğer Yahnisi Tarifi Ciğer Yahnisi Tarifi Malzeme : 1 büyük kuzu ciğeri takımı, 3 yemek kaşığı yağ (tereyağ), 2 soğan, 2 demet taze soğan, 2 demet dereotu, 2 bardak su, 1 yemek kaşığı domates salçası, Tuz ![]() Yapılış ![]() Ciğerleri yıkadıktan sonra gırtlak kısmını kesip atınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciğerler yumuşayıp pişince, kıyılmış dereotunu ko-yunuz ![]() ![]() Not : Tavuktan kalan but ve suyunu da istediğiniz yer-de kullanınız |
![]() |
![]() |
|