Et Yemekleri-Maydanozlu Et (4 Kişilik) |
07-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Et Yemekleri-Maydanozlu Et (4 Kişilik)Et yemekleri-Maydanozlu Et (4 Kişilik) Maydanozlu Et (4 Kişilik) Malzemeler 500 gr Kuşbaşı Et 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 Adet Soğan 1/2 Demet Maydanoz 1/2 Su Bardağı Süt 1 Su Bardağı Mısır Tuz , Karabiber Yemeğin Tarifi Eti sirkeli suda iyice yumuşayana kadar haşlayın Tereyağını eritin Soğanı yemeklik doğrayıp, yağda kavurun Haşlanmış etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin Tencereyi ocaktan alın Maydanozları yıkayın Yarım su bardağı sütle robottan geçirin Etle karıştırın Fırın tepsisine alın Mısırı ilave edin Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dakika bekletin Sıcak olarak servis yapın |
|