Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
finlandiya, rezeneli, tarif, yahni, yapılışı, yemekleri, üsulu

Et Yemekleri - Finlandiya Üsulu Rezeneli Yahni Tarif Yapılışı

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Yemekleri - Finlandiya Üsulu Rezeneli Yahni Tarif Yapılışı






Et yemekleri - Finlandiya Üsulu Rezeneli Yahni tarif yapılışı


  • 500 gr kuzu but (kuşbaşı doğranmış)
  • 1 adet soğan (4’e kesilmiş)
  • 1 adet defne yaprağı
  • 1 adet rezene (tel tel doğranmış)
  • 12 adet limon kabuğu rendesi
  • 1 çay kaşığı tane karabiber
  • 12 adet portakal kabuğu rendesi
  • 1 çay bardağı süzme yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 12 bağ dereotu
  • 2 bardak su

Tarifin Hazırlanışı
  • Soğan,et,su,tane karabiber,dereotu ve defne yaprağını yaklaşık 1 saat tıngırdatın
  • Ardından etleri rezeneleri ialave edin ve 15 dakika daha pişirme işlemine devam edin
  • Ayrı bir kapta limon kabuğu,portakal kabuğu,süzme yoğurt,yumurta sarısı ve hardalı karıştırarak tencereye ilave edin ve 5 dakika daha pişirin

Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.