![]() |
Askıda Kalan Gülümseme... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
Askıda Kalan Gülümseme...İki dudak boşlukta nasıl kala kalır…Öylesi bir resim işte… İki duygu ile yola çıktık,yollarımız çatallanmıştı ![]() ![]() Hikayesi olmaz ki ama bu işin ![]() ![]() Şayet tanımlayamamışsan bazı şeyleri ve doğru tanımları bulmak için biraz daha yolculuklara ve yaşantılara ihtiyaç duyuyorsan böyle ikircikli başlarsın yazını yazmaya… Ne zaman bir mevsimi anlatsa yüzün, Bir silüet olur kahrını çekerim, Sarınca gözlerini hafiften hüzün, Ben cigarasız çıkar giderim… Bazı insanlar kendilerine direnirler ![]() ![]() ![]() Başkalarının kendilerini bırakışlarından daha keyifli hiç bir izlence yoktur onların hayatlarında ![]() ![]() Hep özel bir ana adanmış, bir bekleyişe,bir ertelemeye bırakılmış, içlerinde büyüyüp duran bütün duygular… Paylaşılmaya değer olanla paylaşılacak ve hiç kimse bilmeyecek…Ebedi bir sırrı doğurmanın,belkide onu büyütme isteminin derin romantizmi ile yaşayıp giderler…her şeyleri hemen hemen her şeyleri belli bir bilinç ölçüsünde gerçekleşiyor,kendilerini geri çekmeleri kadar kendilerini bırakma edimleride…Tartılmamış düşünülmemiş, hiçbir şey yoktur sanki onların dünyasında… ![]() ![]() Tabutun kıymığı elime batsa Elimden oluk oluk kan aksa İçindeki ölü uyansa Canım diyip elime sarılsa… Belki de anlamaya çalışmak hata idi…Belki de kendime sormam gereken soru şu olmalı idi ![]() ![]() ![]() Ama saygı duyuyor muyum sorusunun cevabı ile ben ilgileniyorum,senin ilgini çekmiyorsa okumasaydın sayın okuyucum… Tercih edilmiş bir arkadaşım,tercih edilmiş bir sevgili… Kişiliğim sorgulanmış ve onaylanmış… Benimle yaşanması düşünülen her şey derinden hissedilerek yaşanıyor ![]() Vay be! Bende güzel duygular uyandırdı bu olasılıklar sayın okuyucum… Rüzgarda savrulurken gülüşün Çekiştiriversem eteğinden Kize xato xato,desem ki, Amcam sana aşık! Belki de anlamaya çalışmak hata idi… Onları yaşamak gerekli ![]() Bilmem… Onları yaşamamız için,onların eksenine girebilmemiz gerekiyor öncelikle ![]() ![]() ![]() Periler bitlere fistan giydirmiş, Pabuç ayaklarına dar gelmiş, Masal bu ya… Bitler küsmüş periye, Ormanın içlerine gitmiş… --alıntı-- |
![]() |
![]() |
|