Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubel tomografi sonuç

Soru:"Bel Tomografi Sonuç"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bel Tomografi Sonuç"

mrbben 20 yaşında 1,80 boy 85 kg biriyimbel ve ayak ağrısı aynı zama ayak altında uyuşukluk (nadiren) şikayeti ile beyin cerrahı meslektaşınıza gittimtomografi çekilmem gerektiğini söledi bende çektirdim
tomografi sonucum şu şekilde
-Kemik strüktür tabiidirlomber lordoz doğaldırvertebra korpus yükseklikleri ve disk mesafeleri tabiidir
-L3-L4 VE L4-L5 düzeylerinde disk materyali vertebra korpusundan her yönde hafifçe taşmaktadıranterior epidural yağlı mesafe her iki seviyede kısmen obliterdirdural keseye ve sinir köklerine bası mevcut değildir
-L5-S1 diski formedir

-Tüm seviyelerde osseöz spinal kanal genişliği doğal olup , nöral foramenler açık, sapinal sinirler serbesttşrfaset eklemler doğaldırparavertebral yumuşak dokularda patoloji izlenmedi

içimdeki korku beni doktora gitmekten vazgeçiriyorrahatsızlığım nedir yardımcı olursanız memnun olurum hocamiyi çalışmalar

YardDoçDr Hulagu KAPTAN

1805 21:55:43

Merhabalar,
Yakınmalarınız nadirenmiş!Mr raporunuzda da cerrahiyi düşündürecek bir yorum yokİstirahat ve basit ilaçlarla sıkıntılarınızın düzeleceğini düşünüyorum
DrHülagu Kaptan
wwwbeyincerrahitrgg

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com