![]() |
Soru:"Bel Tomografi Sonuç"
mrb.ben 20 yaşında 1,80 boy 85 kg biriyim.bel ve ayak ağrısı aynı zama ayak altında uyuşukluk (nadiren) şikayeti ile beyin cerrahı meslektaşınıza gittim.tomografi çekilmem gerektiğini söledi bende çektirdim. tomografi sonucum şu şekilde... -Kemik strüktür tabiidir.lomber lordoz doğaldır.vertebra korpus yükseklikleri ve disk mesafeleri tabiidir. -L3-L4 VE L4-L5 düzeylerinde disk materyali vertebra korpusundan her yönde hafifçe taşmaktadır.anterior epidural yağlı mesafe her iki seviyede kısmen obliterdir.dural keseye ve sinir köklerine bası mevcut değildir. -L5-S1 diski formedir. -Tüm seviyelerde osseöz spinal kanal genişliği doğal olup , nöral foramenler açık, sapinal sinirler serbesttşr.faset eklemler doğaldır.paravertebral yumuşak dokularda patoloji izlenmedi. içimdeki korku beni doktora gitmekten vazgeçiriyor.rahatsızlığım nedir yardımcı olursanız memnun olurum hocam.iyi çalışmalar Yard.Doç.Dr. Hulagu KAPTAN 18.05. 21:55:43 Merhabalar, Yakınmalarınız nadirenmiş!Mr raporunuzda da cerrahiyi düşündürecek bir yorum yok...İstirahat ve basit ilaçlarla sıkıntılarınızın düzeleceğini düşünüyorum... Dr.Hülagu Kaptan www.beyincerrahi.tr.gg Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |