Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorutanım okb

Soru:"Tanım Okb"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Tanım Okb"

merhaba ben 23 yaşında bayanımyaklaşık 7 aydır okb hastasıyımküçük yaşlarda da bu hastalığın titizlik gibi bazı evrelerini geçirmişim ama tabiki bunların hastalık olduğunu bilmedenbende takıntı var bir düşünceyi kafama takıyorum ve kafamdan bunu atamıyorum ardından da ağlamalarım başlıyorlustral 25mg başladım ve şu a 200mg günde alıyorum aynı zama risperdal 0,5mg başladım şu a kendimi daha iyi hissettiğim için 0,25mg a düşürüldükendimi bazen çok güçlü hissediyorum tamam bu hastalığı yendim diyorum ama yine aynı bişey başıma geldiğinde yine düşüncelerimi kafamdan atamıyorum ve takıldığım insan nefret ediyorumbenim sorum şu bu hastalığın bir bitiş noktası varmıyoksa hayatım boyunca bende tekrarlancakmışimdiden cok teşekkür ederım size
ProfDr HAMDULLAH AYDIN

2803 20:08:31

ilac tedavilerinin yaninda psikoterapinin de yararli oldugu bilinmektedir psikoterapi olanagi olup olmadigini doktorunuzla gorusebilirsiniz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com