Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhemoroid ve makatta kaşıntı

Soru:"Hemoroid Ve Makatta Kaşıntı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hemoroid Ve Makatta Kaşıntı"

hocam öncelikle merhaba Amerikadan yazıyorum size Burada öğrenciyim ve geleli henüz 2 ay oldu 25 yaşındayım
Hocam problemim hemoroid
yaklaşık 1 sene önce Türkiyede, zor dışkılama, dışkılama sırasında ağrı ve nadiren az da olsa kanama şikayetleriyle doktora gittim muayene sonrasında bana 1 derece hemoroid tanısı koydu 1 ilaç (adını hatırlamıyorum) ve birde karışım maddeden oluşan krem verdi yaklaşık 2 ay kullım ve problemlerim azaldı daha sonra düzenli beslenerek problemin nüks etmemesini sağlamaya çalıştım Lakin Amerikaya geldikten sonra bu problem tekrar nüksetti yalnız bu sefer makat bölgemde sık kaşıntı var fakat ağrı çok nadir tekrar düzenli beslenmeye gayret göstersemde kaşıntının önüne geçemedim
bana bu konuda ivedilikle fikirlerinizi yazarsanız minnettar olacağım
saygılarımı sunarım
esen kalın
DoçDr Yusuf AKCAN

141203:07:53

Makat bölgede kaşıntı, kılkurdu da denilen enterobius vermikularis adlı parazitde çok olur bunu makata band yapıştırma testi ile anlaşılabilir tedavisi aynı anda tüm aile veya aynı evde oturanların ilaç almasını gerektirir ilaç alındığı gün tüm çarşaflar savrulmadan yavaşça toplanıp kaynar suda yıkanmalıdır bu parazit çok bulaşıcıdır çarşafları silkelemekle yumurtalar havaya uçar ve yutularak geçer<br style="font-family: Verdana;"><br style="font-family: Verdana;">bunun dışında değişik egzema tarzı cilt hastalıklarıda o bölge nemlendiği için kaşıntı yapıyor olabilir bunun için bir cildiye-dermatoloji doktorunada başvurunuz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com