Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorugerginlik

Soru:"Gerginlik"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Gerginlik"

hocam ben isten dolayi cok stresli gunler geciren birisiyim is ortaminda sik sik gerginlik yasiyorum sinirleniyorum bu durum bazen evime de yansiyor yaklasik 3 aydan beri boynumda agri var MR cektirdim, boyun duzlesmesi oldugunu ogrendim Fakat sadece bu oldugunu dusunmuyorum arada bir beynimin icinde sanki uyusmalar oluyormus gibi hissediyorum her zaman olmasa da bu durum bazen oluyor bunun sebebini bilmiyorum bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim

ProfDr Hamdi TUTKUN

0609 18:25:59

yakınmalarınız daha çok yaygın anksiyete bozukluğuna benziyorbirçok konudada endişeli olma, olayların hep olumsuz ihtimallerini düşünme, çabuk sinirlenmebedensel yakınmalar; boyun ve sırt ağrıları, çarpıntı, nefes darlığı, uyku problemleri, dikkat dağınıklığı vb diğer yakınmalar olabilirbu tür rahatsızlıklarda ortamı ve işinizi değiştirmeye çalışmakyerine bir psikiyatri uzmanına başvurarak tedavi olmanızı öneririmselamlar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com