![]() |
Soru:"Gerginlik"
hocam ben isten dolayi cok stresli gunler geciren birisiyim... is ortaminda sik sik gerginlik yasiyorum. sinirleniyorum. bu durum bazen evime de yansiyor. yaklasik 3 aydan beri boynumda agri var. MR cektirdim, boyun duzlesmesi oldugunu ogrendim. Fakat sadece bu oldugunu dusunmuyorum. arada bir beynimin icinde sanki uyusmalar oluyormus gibi hissediyorum. her zaman olmasa da bu durum bazen oluyor. bunun sebebini bilmiyorum. bu konuda beni aydinlatirsaniz cok sevinirim. Prof.Dr. Hamdi TUTKUN 06.09. 18:25:59 yakınmalarınız daha çok yaygın anksiyete bozukluğuna benziyorbirçok konudada endişeli olma, olayların hep olumsuz ihtimallerini düşünme, çabuk sinirlenmebedensel yakınmalar; boyun ve sırt ağrıları, çarpıntı, nefes darlığı, uyku problemleri, dikkat dağınıklığı vb diğer yakınmalar olabilir.bu tür rahatsızlıklarda ortamı ve işinizi değiştirmeye çalışmakyerine bir psikiyatri uzmanına başvurarak tedavi olmanızı öneririmselamlar Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |