Kedimin Artistik Pozları:)) |
10-14-2007 | #1 |
suskun
|
Kedimin Artistik Pozları:))Biricikı kızımız nazlının kameralara yansıyan pozları:))bu arada kediciğimiz şuanda çok hasta üşütmüş:(
10-14-2007 | #3 |
suskun
|
Devamı:))
10-14-2007 | #4 |
suskun
|
vaktini Ayırıp baktığın için teşekkür ederim matecim:))kedimize iyi bakıyoruz el bebek gül bebek fakat üşütmüş nedense:(
10-14-2007 | #5 |
Ergenekon
|
Bu kedi gerçekten artist, güzel pozlar vermiş Tüm kareler güzel eline sağlık,gerçi karenin bi rinde kediyi tutan ön plana çıkmış kedicik kıskanıp tırmalamadı inşallah:)) |
10-14-2007 | #6 |
Berna
|
geçmiş olsun kediciğeçok sevimli bir kedicikmiş
10-15-2007 | #7 |
alper1482
|
Geçmiş olsun dileklerimi iletirsin kedicigeBenimde bir kedim vardı:sm_biggrin: geçen sene yavrulayınca birini arkadasıma vermiştim daha 1 sene olmadan hayvan kanserden öldü :sm_sigh: o yüzden mamasına felan dikat et lütfen Paylasım için teşekkürler!!! |
10-15-2007 | #8 |
angelesdream
|
ooo artis olcak bu kızz:)hayvan ajansına falan ***ür sen bunu:sm_biggrin: geçmiş olsun bu aradageçer bişicik olmazbayağıda büyümüşgeliyom sevmeye yakında meraklanma:sm_wink: |
10-15-2007 | #9 |
m_r_b
|
çok tatlı yaaa bende istiom bi tane ama tüylerinden dolayı annem istemio :( bu arada geçmiş olsun
10-15-2007 | #10 |
suskun
|
teşekkürler arkadaşlar ilginizden dolayıŞimdi kedicik iyileşti,şimdide yerinde durmuyor yaramaz:))angelescim sende gel sev biranönce sonradan yabancılamasın:)) Ergenekon beğendiğinize sevindim:)yanlız hangis söylediğiniz resim onu merak ettim Alper arkadaşım mamasına ilk söylediğnizde hemen baktım teşekkürler uyarınız için
10-15-2007 | #11 |
_SiYaH_
|
gerçekten çok tatlıymış kediniz (maşallah) :) + GEÇMİŞ OLSUN :(:(
10-15-2007 | #12 |
black_R-O-S-E
|
çok tatlı bi kediymişiileşmesine sevindimmaman nazar değmesin
10-15-2007 | #13 |
suskun
|
teşekkürler ilginizden dolayı sevgili siyah ve black rose:)
10-23-2007 | #14 |
pesimistt
|
Cevap : Kedimin Artistik Pozları:))çok tatLı bi kediii:)) oyy cnm çok tatLı yaaa iiLeşmesine sewndmm :))
10-23-2007 | #15 |
puslu
|
Cevap : Kedimin Artistik Pozları:))suskun ara ara çekilen pozlarını gördükçe bu arada epey büyüdü kedicik bu gidişle meşhur olacak:) çok sevimli maşallah |
|