![]() |
Kedimin Artistik Pozları:))
5 Eklenti(ler)
Biricikı kızımız nazlının kameralara yansıyan pozları:))bu arada kediciğimiz şuanda çok hasta üşütmüş:(
|
ayy geçmiş olsun çok tatlı bir kedi suskuncum güzel bak ona :)
|
5 Eklenti(ler)
Devamı:))
|
vaktini Ayırıp baktığın için teşekkür ederim matecim:))kedimize iyi bakıyoruz el bebek gül bebek fakat üşütmüş nedense:(
|
Bu kedi gerçekten artist, güzel pozlar vermiş. Tüm kareler güzel eline sağlık,gerçi karenin bi
rinde kediyi tutan ön plana çıkmış kedicik kıskanıp tırmalamadı inşallah:)) |
geçmiş olsun kediciğe..çok sevimli bir kedicikmiş
|
Geçmiş olsun dileklerimi iletirsin kedicige.Benimde bir kedim vardı:sm_biggrin: geçen sene yavrulayınca birini arkadasıma vermiştim daha 1 sene olmadan hayvan kanserden öldü :sm_sigh: o yüzden mamasına felan dikat et lütfen .
Paylasım için teşekkürler!!! |
ooo artis olcak bu kızz:)hayvan ajansına falan ***ür sen bunu:sm_biggrin:
geçmiş olsun bu arada.geçer bişicik olmaz.bayağıda büyümüş.geliyom sevmeye yakında meraklanma:sm_wink: |
çok tatlı yaaa bende istiom bi tane ama tüylerinden dolayı annem istemio :(
bu arada geçmiş olsun.... |
teşekkürler arkadaşlar ilginizden dolayı.Şimdi kedicik iyileşti,şimdide yerinde durmuyor yaramaz:))angelescim sende gel sev biranönce sonradan yabancılamasın:))
Ergenekon beğendiğinize sevindim:)yanlız hangis söylediğiniz resim onu merak ettim........ Alper arkadaşım mamasına ilk söylediğnizde hemen baktım teşekkürler uyarınız için....... |
gerçekten çok tatlıymış kediniz (maşallah) :)
+ GEÇMİŞ OLSUN :(:( |
çok tatlı bi kediymiş...iileşmesine sevindimm..aman nazar değmesin...
|
teşekkürler ilginizden dolayı sevgili siyah ve black rose:)
|
Cevap : Kedimin Artistik Pozları:))
çok tatLı bi kediii:))
oyy cnm çok tatLı yaaa.. iiLeşmesine sewndmm :)) |
Cevap : Kedimin Artistik Pozları:))
suskun ara ara çekilen pozlarını gördükçe bu arada epey büyüdü kedicik bu gidişle meşhur olacak:) çok sevimli maşallah...
|