![]() |
Şeker (Ç) alma:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Şeker (Ç) alma:))- Abi bu şekerler ne kadar? + elindekiler 25 cebindekiler 50 kuruş - yemedin mi? - abi 5 karton parlement versene + dur arkadan alayım - tabi tabi + bak şu alt taraftaki şekerler daha tatlı onlardan da (ç)al - yine mi yemedin -çabuk bırak o şekeri +hangi şekeri? -elindeki şekeri +hee bende cebimdekileri söylüyosun sandım -Evladım çabuk bırak o şekeri yerine -Hangi şeker? Ne şekeri? -Yemezler velet gördüm seniiiii -bi biskrem versem? -Onu ne zaman yürüttün len? -Senden de bişi kaçmıyor -Bakkal amca -Elinde sakladıgın sekerı yerıne koyda konus -eee nolcek bu devletın hali? -Bilmem sen cebındekılerıde kutuya koyarsan iyi olcek, arka cebındekılerıde ![]() ![]() ![]() -Sende de bısı kacmıyor nan ben gıdıyorum ![]() -Donuna soktuklarınıda cıkarda öle gıt -Bakkal amca bak kus gecıyor ![]() -Hani nan (çocuk kacar) -(dısarda) Kac tane caldın nan? -5 tane -Hade nen huseyının rekoru 8 di ogrende gel oğlum ogrende gel -O elindekiler ne öyle evladım? -şeker bakkal amca -Ben sana kaç kez dedim çalmak kötü birşeydir diye velini çağır yarın gelsin ![]() -Bende kaç kez dedim öğretmenden bakkal amca olmaz diye ne velisi ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() -çabuk bırak o şekeri +hangi şekeri? -elindeki şekeri +hee bende cebimdekileri söylüyosun sandım -Evladım çabuk bırak o şekeri yerine -Hangi şeker? Ne şekeri? -Yemezler velet gördüm seniiiii -bi biskrem versem? -Onu ne zaman yürüttün len? -Senden de bişi kaçmıyor bunLar çok hoşuma qttii :D:D tşkLer
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Berna
|
![]() -Bakkal amca -Elinde sakladıgın sekerı yerıne koyda konus -eee nolcek bu devletın hali? -Bilmem sen cebındekılerıde kutuya koyarsan iyi olcek, arka cebındekılerıde ![]() ![]() ![]() -Sende de bısı kacmıyor nan ben gıdıyorum ![]() -Donuna soktuklarınıda cıkarda öle gıt çok komik olmuş teşkkrlr:Green_Colorz_PDT_06:Green_Colorz_PDT_06
|