![]() |
Şeker (Ç) alma:))
- Abi bu şekerler ne kadar?
+ elindekiler 25 cebindekiler 50 kuruş - yemedin mi? - abi 5 karton parlement versene + dur arkadan alayım - tabi tabi + bak şu alt taraftaki şekerler daha tatlı onlardan da (ç)al - yine mi yemedin -çabuk bırak o şekeri +hangi şekeri? -elindeki şekeri +hee bende cebimdekileri söylüyosun sandım -Evladım çabuk bırak o şekeri yerine -Hangi şeker? Ne şekeri? -Yemezler velet gördüm seniiiii -bi biskrem versem? -Onu ne zaman yürüttün len? -Senden de bişi kaçmıyor -Bakkal amca -Elinde sakladıgın sekerı yerıne koyda konus -eee nolcek bu devletın hali? -Bilmem sen cebındekılerıde kutuya koyarsan iyi olcek, arka cebındekılerıde... -Sende de bısı kacmıyor nan ben gıdıyorum. -Donuna soktuklarınıda cıkarda öle gıt -Bakkal amca bak kus gecıyor. -Hani nan (çocuk kacar) -(dısarda) Kac tane caldın nan? -5 tane -Hade nen huseyının rekoru 8 di ogrende gel oğlum ogrende gel -O elindekiler ne öyle evladım? -şeker bakkal amca -Ben sana kaç kez dedim çalmak kötü birşeydir diye velini çağır yarın gelsin. -Bende kaç kez dedim öğretmenden bakkal amca olmaz diye ne velisi ya |
-çabuk bırak o şekeri
+hangi şekeri? -elindeki şekeri +hee bende cebimdekileri söylüyosun sandım -Evladım çabuk bırak o şekeri yerine -Hangi şeker? Ne şekeri? -Yemezler velet gördüm seniiiii -bi biskrem versem? -Onu ne zaman yürüttün len? -Senden de bişi kaçmıyor bunLar çok hoşuma qttii :D:D tşkLer |
-Bakkal amca
-Elinde sakladıgın sekerı yerıne koyda konus -eee nolcek bu devletın hali? -Bilmem sen cebındekılerıde kutuya koyarsan iyi olcek, arka cebındekılerıde... -Sende de bısı kacmıyor nan ben gıdıyorum. -Donuna soktuklarınıda cıkarda öle gıt çok komik olmuş teşkkrlr:Green_Colorz_PDT_06:Green_Colorz_PDT_06 |
ayh süper yaff teşekkürelr
|
çok güldüm yaaa
Paylasım için teşekkürler!!! |